All You Can Eat Wereldrestaurant

Onbeperkt eten uit onze Wereldkeukens

Hoe werkt het?

Bij A15 Wereldrestaurant in Dordrecht bent u welkom om volgens ons All You Can Eat concept onbeperkt te eten van alles wat wij te bieden hebben. De naam verraad het al, bij ons is de keuze reuze.

Familie restaurant

Dat niet alleen, ons restaurant is er voor iedereen! Wij zijn een familie restaurant, groepsrestaurant en kindvriendelijk restaurant maar ook met zijn tweetjes kunt u bij ons heerlijk dineren.

Voor de jarigen doen wij uiteraard graag iets extra’s, jouw verjaardag bij ons vieren?
Dat kan! Lees in de link hier onder wat wij u allemaal te bieden hebben.

  • Wat is inbegrepen?
  • Stempelkaarten alcoholische dranken?
  • Langer blijven zitten?
  • Wat is er allemaal mogelijk?
  • Bent u jarig?

Lees hier alles wat u wilt weten.

Wat bieden wij u?

Geniet met familie, vrienden, collega's en naasten van onze Wereldkeuken.

Ons restaurant leent zich perfect voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, verjaardagen, kindvriendelijk uit eten, etc. Kortom, wij zijn een echt groepsrestaurant / familierestaurant. Natuurlijk hebben wij ook plek voor stelletjes en kleinere groepen die zoeken naar een meer intieme ervaring. Voor de kinderen hebben wij een speelhoek* en voor de grote groepen kunnen wij altijd zorgen voor een gezellige tafel opstelling. Heeft u bijzondere wensen? Bijvoorbeeld over uit eten voor een verjaardag? Dan horen wij deze graag, A15 All You Can Eat Wereldrestaurant doet graag een beetje extra voor haar gasten.

*De kinderen van gasten die bij ons gereserveerd hebben, kunnen op eigen risico (vanaf 4 jaar) bij het indoor klimrek (speelplaats) spelen.

Meer weten?

Meer weten over onze gerechten? Bijvoorbeeld in verband met allergieën? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op we vertellen u graag meer en geven antwoord op al uw vragen.